Werken voor Willem-Alexander? Dat kan!

Naar het schijnt is koning Willem-Alexander op zoek naar een telefoniste voor de telefooncentrale, maar er staat een wel...

Lees ook

Naar het schijnt is koning Willem-Alexander op zoek naar een telefoniste voor de telefooncentrale, maar er staat een wel heel opmerkelijke vereiste op de vacature. Er wordt namelijk van je verwacht dat je humor hebt. 

Als je op zoek bent naar iemand die toegewijd is, of juist flexibel, dán heb je een punt als je een vacature eruit stuurt. Maar humor hebben? Tja, blijkbaar is dat toch iets wat belangrijk wordt geacht als je de vacature van Dienst Koninklijk Huis mag geloven.

Opmerkelijk is het in ieder geval wel. Maar mocht deze vacature echt zijn, dan zijn ze dus op zoek naar een telefoniste die de telefooncentrale beheert, bijdraagt aan correct en afgeschermd telefoonverkeer en iemand die ook andere (administratieve) werkzaamheden kan verrichten. Voor deze deeltijd functie krijg je een salaris van maximaal €2.642 bruto per maand. En dan nu het leuke: de belangrijke kenmerken van de nieuwe telefoniste zijn gevoel voor verhoudingen, discretie en humor.

© Show/ANP
Beeld: ANP Bron: Show.nl

Laatste nieuws

Zie ook