Zien: prins Harry heeft interesse in dit prachtige landgoed

Bronnen beweren dat prins Harry interesse heeft om richting het noorden van Engeland te verhuizen. Sterker nog, zijn oog...

Lees ook

Bronnen beweren dat prins Harry interesse heeft om richting het noorden van Engeland te verhuizen. Sterker nog, zijn oog zou al gevallen zijn op een landgoed dat niet alleen in de buurt is van Elizabeth’s Sandringham, maar ook in de buurt van broer William en schoonzus Kate.

Het zou dus best eens een gezellige bedoening kunnen worden in het normaal zo rustige Norfolk. Met oma en zijn broer op steenworp afstand is het best voor te stellen dat Harry interesse heeft om ook in het noorden iets voor zichzelf te vinden. De 32-jarige royal zou al iets op het oog hebben en eerlijk: het ziet er niet verkeerd uit, toch? Mocht hij Londen willen ontvluchten, dan kan hij hier prima tot rust komen:

Mocht Harry inderdaad interesse hebben en een bod willen doen, dan mag hij wel flink in de buidel tasten. Voor een immens landgoed in Norfolk ben je zo een luttele 3,9 miljoen euro kwijt. Daarvoor krijgt de prins wel 22.000 m2 grond terug én kan hij genoeg vrienden uitnodigen, want met zeven slaapkamers is er genoeg plek in het huis.

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook