Pijnlijk: Mattie Valk beleeft heel ongemakkelijk moment bij RTL Late Night

Gisteravond waren onder andere minister Jet Bussemaker en Albert Verlinde te gast bij RTL Late Night. Het duo was er om...

Lees ook

Gisteravond waren onder andere minister Jet Bussemaker en Albert Verlinde te gast bij RTL Late Night. Het duo was er om te vertellen over het cultuurproject Toptheater, wat volgens hen leuk is voor ouders én kinderen. Dit onderwerp werd ineens een beetje ongemakkelijk op het moment dat ze aan Mattie Valk vroeg of hij toevallig kinderen had.

Daarmee bewees de minister dat haar interesse niet zozeer bij showbizz ligt. De Qmusic-dj was groot nieuws toen hij er een half jaar geleden achterkwam dat hij niet de biologische vader was van de tweeling Bo en Vesper. Mattie antwoordde dan ook direct met ‘Nee’, maar het kwaad was al geschied.

Hoewel de rest van de gasten nog probeerde om met het gesprek door te gaan, lag presentator Humberto Tan bijna onder de tafel van het lachen. Ook Mattie’s collega Wietze de Jager kwam niet meer bij en zei dan ook “Hoe kan dat toch ook altijd?”. Minister Bussemaker snapte er inmiddels niet meer van, maar Albert Verlinde beloofde haar dat hij het nog weleens uit zou leggen. Toen Humberto eindelijk was bijgekomen, zei hij: “Weet je wat het is? Soms heb je gasten en dan weet je: je hoeft er niet meer over te praten. Het is geweest. Dit krijg ik gewoon gratis.” Bekijk het fragment hieronder.

Lees ook:

Beeld: ANP Via: Grazia.nl

Laatste nieuws

Zie ook