Willem-Alexander is een ‘rots in de branding’ voor Mabel en haar dochters

Het is inmiddels een paar jaar geleden dat prins Friso overleed door een ski-ongeluk. Tegenwoordig is zijn broer, koning...

Lees ook

Het is inmiddels een paar jaar geleden dat prins Friso overleed door een ski-ongeluk. Tegenwoordig is zijn broer, koning Willem-Alexander, een rots in de branding voor Mabel en haar dochters Luana en Zaria. Weekend publiceert: “De koning is zeer betrokken bij de opvoeding van de dochters van zijn broer.”

De gruwelijke gebeurtenis in Lech vergeet niemand. Mabel en haar dochters hebben afscheid moeten nemen van Friso, nadat het ongeluk hem fataal werd. Tegenwoordig kan het gezin rekenen op de steun van onze koning. Weekend schrijft: “Zij kunnen hem altijd bellen of mailen en hij vertelt Luana en Zaria ook over de jeugd van hun vader.”

De meiden, 11 en 10 jaar oud, zijn erg hecht met de familie. Zo zouden ze heel close zijn met hun nichtjes en neefje. “Tijdens de vakantie is het altijd een grote reünie.” Zo zijn de meiden welkom als het koningspaar met hun meiden naar Griekenland gaan én waren ze present bij de Olympische Spelen.

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook