De €50 botoxgel waar hertogin Kate bij zweert

Je kunt van alles zeggen over de hertogin van Cambridge, maar Kate's huid ziet er altijd stralend uit. Hoe doet ze dat t...

Lees ook

Je kunt van alles zeggen over de hertogin van Cambridge, maar Kate’s huid ziet er altijd stralend uit. Hoe doet ze dat toch? Well, waarschijnlijk heeft het te maken met de €50 ‘botoxgel’ waar ze zo bij zweert dat zelfs First Lady Michelle Obama het gebruikt.

Naast zakelijke onderwerpen bespreken hebben Michelle Obama en Kate blijkbaar ook tijd gehad voor een beautypraatje, want naar het schijnt gebruikt de First Lady van Amerika nu ook een natuurlijke botoxgel die Kate getipt zou hebben.

Het goedje kost €50 – lijkt relatief betaalbaar voor iemand als Kate – en wordt onder de naam Biotulin Supreme Skincare Gel verkocht. Het merk belooft dat de gel snel intrekt, de huid verzacht en verstevigt. Daarnaast worden rimpel geminimaliseerd en voorkomen, wat ze een organic en een niet-injecteerbare botox noemen. De visagist die verantwoordelijk is voor de make-up van Michelle beweert dat het ongelofelijk goed werkt om rimpels te ‘wissen’. Het extract van champagneblad helpt je gezicht rondom de ogen en wenkbrauwen te ontspannen en daarnaast zit er een gras-extract in dit product dat de huid hydrateert. Uiteraard ontbreekt hyaluronzuur niet in de gel om de huid voller te maken. 

Zou dit dan hét geheim zijn?! Het is in Nederland in ieder geval verkrijgbaar bij de webshop Lilshop.nl.

Beeld: Getty Images Bron: Dailymail.co.uk

Laatste nieuws

Zie ook