Wauw! Marc van der Linden is 80 kilo (!) afgevallen

Marc van der Linden is met een serieuze afvalrace bezig. In april meldden we nog dat de royaltydeskundige 50 kilo lichte...

Lees ook

Marc van der Linden is met een serieuze afvalrace bezig. In april meldden we nog dat de royaltydeskundige 50 kilo lichter is, nu is hij maar liefst 81 kilo kwijt. Wauw!

Marc heeft inmiddels zijn Facebookprofiel openbaar gemaakt zodat hij alles omtrent zijn leven daar kan delen. En met het openbaar maken van het profiel vertelt hij meteen iets waar hij ontzettend trots op is: zijn gewichtsverlies. Zo deelt de royalliefhebber dat hij inmiddels 81 kilo lichter is dan het moment waarop hij begon met zijn afvalrace. 

Een enorm getal – ik kan het me nauwelijks voorstellen. Als ik de foto’s zie van hoe ik was, dan moet ik even slikken. Niet omdat ik toen niet gelukkig was, of wat dan ook, maar omdat er gewoon ontzettend veel veranderd is. Of dat zo blijft… ik hoop het. Ik ben nog lang niet ‘klaar’ en waarschijnlijk zal ik nooit helemaal ‘klaar’ zijn.

Verder deelt Marc met zijn volgers dat dit voor hem een lang, ingewikkeld en persoonlijk verhaal is en dat hij ervoor kiest om niet alles te vertellen. Daarnaast wil hij anderen die willen afvallen een hart onder de riem steken door hen aan te moedigen om naar zichzelf te luisteren en niet naar anderen. “Bij mij heeft het jaren geduurd”, aldus Marc.

Zo zag Marc er ruim een jaar geleden uit:

En dit is Marc ruim 80 kilo lichter:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook