Win: 12x Pfeilring pincetsetjes ter waarde van €40,90 (GESLOTEN)

Deze winactie is afgelopen Het is onmisbaar in het toilettasje van iedere vrouw: een goed pincet. Een pincet van €...

Lees ook

Deze winactie is afgelopen

Het is onmisbaar in het toilettasje van iedere vrouw: een goed pincet. Een pincet van €2 doet z’n werk, maar wie echt strakke wenkbrauwen wil kan niet zonder een kwalitatief goed pincet in haar leven. Gelukkig hoef je daar niet verder naar te zoeken, want Beau Monde mag maar liefst 12 Pfeilring setjes weggeven met een waarde van €40,90.

Zeg maar dag tegen botte pincetten, wie weet kun jij binnenkort wel een Pfeilring gebruiken! Maar wat is nu het verschil tussen een pincet van een paar euro en deze van €40,90? De voordelen van de Pfreilring pincetten zijn: 

  • Het bekje (het einde waarmee je de haartjes grijpt) is microscopisch fijn geslepen, waardoor je zonder moeite zelfs de kleinste haartjes grijpt
  • Het pincet ligt prettig in de hand
  • Het pincet heeft een lange levensduur door de hoge kwaliteit
  • Het biedt je levenslange garantie

Bovendien is het 24 karaats gold plated servina pincet zo gemaakt dat je het op de huid kunt leggen om donshaartjes te grijpen, zonder dat je de huid beschadigt. Wel zo fijn! Daarnaast ziet het er niet alleen mooi uit, maar krijg je ook geen allergische reacties op dit pincet.

Leuk feitje: inmiddels bestaat Pfeilring al 120 jaar (!) en weten ze daardoor precies hoe je een pincet maakt en met grote zorg produceert. Daarom is het des te leuker dat Beau Monde 12 setjes van de Pro Tweez en het gold plated servina pincet mag weggeven!

Meedoen? Deze actie is afgelopen.

Dat gaat heel makkelijk. Je hoeft je alleen maar onze Facebookpagina te liken (kan hieronder, is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd) en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Laat je dan wel nog even je mailadres hieronder achter? Na afloop van de actie nemen we contact op met de winnaars.

Extra kans maken? Vergeet dan niet onze Facebookpagina te liken en like ook meteen de pagina van Pfeilring.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Pfeilring pincetten zijn te koop bij de betere drogisterij en parfumerie

Lees ook:

Openingsbeeld: Pfeilring

Laatste nieuws

Zie ook