Barbie Samantha ligt zwaar onder vuur door haar borstvergroting

Samantha, die ook wel onder de naam Barbie door het leven gaat, heeft op social media een foto gedeeld waarop te zien is...

Lees ook

Samantha, die ook wel onder de naam Barbie door het leven gaat, heeft op social media een foto gedeeld waarop te zien is dat ze een borstvergroting heeft ondergaan, maar dat valt niet bij iedereen goed in de smaak. Sterker nog, ze moet flink wat negatieve reacties verwerken.

Geheel tegen de ongeschreven regels van Hillywood in is Samantha een BN’er die wél praat over wat ze wel (en niet) laat doen. Zo heeft de Haagse blondine al een tijd geleden haar borsten laten vergroten. Helemaal tevreden was ze niet, en daarom heeft Samantha besloten om er iets aan te doen. Alleen lijkt het bespreekbaar maken van dit onderwerp nogal een taboe onder een deel van haar volgers.

Toegegeven, je ziet niet iedere dag een BN’er op social media voorbij komen die vertelt over haar ingrepen. Samantha heeft de behoefte om dit te delen echter wel. “Ik zei het al in de serie en het is nu helemaal zoals ik wil: dichter naar elkaar en een beetje hoger. Van 800 naar 800 cc high profile (correctie op de eerder genoemde 850 cc)”, schrijft Barbie bij de foto. 

Maar dat deze foto niet door iedereen goed ontvangen wordt, blijkt wel uit de volgende reacties:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook