Emotionele Monique: ‘Het lezen van dit blog laat me huilen’

De bevalling van baby André III was niet alleen zwaar voor de kleine man, maar ook voor Monique Westenberg. De vr...

Lees ook

De bevalling van baby André III was niet alleen zwaar voor de kleine man, maar ook voor Monique Westenberg. De vriendin van André Hazes jr. deelt op Instagram haar bevallingsverhaal door de ogen van haar fotografe. “Het lezen van dit blog laat me huilen”, schrijft de kersverse moeder.

Onlangs deden Monique en André hun verhaal over de bevalling van hun zoon in Privé. Onder het selecte groepje mensen dat in het ziekenhuis aanwezig was, valt ook hun fotografe Lisette. Op haar blog schrijft ze nu over het bevallingsverhaal vanuit haar perspectief en dat maakt Monique emotioneel. Toch wilde ze het delen op Instagram. “Op het moment dat ik met spoed naar de O.K. werd gereden, kwam zij nietsvermoedend aan op een lege afdeling.” Monique deelt met haar volgers dat het confronterend is om haar verhaal vanuit een andere beleving te lezen. “Ik heb hoog kippenvel en tegelijkertijd voel ik ongelooflijk veel overlevingskracht, want wat hebben mijn kindje en ik samen gevochten.”

Lisette schrijft in haar blog over hoe ze naar Rotterdam reed, inderdaad op een lege afdeling kwam en daar Monique’s moeder trof, die in volledige onzekerheid was gelaten. Na een periode wat een eeuwigheid leek kregen ze een update en kwam André even naar hen toe.

Hij valt Monique’s moeder in de armen en kan alleen maar uitbrengen hoe bang hij was en hoe hij met eigen ogen heeft gezien hoe Monique’s buik ‘uit elkaar werd getrokken’. Met tranen in mijn ogen zie ik hoe heftig het voor hem moet zijn geweest.

Lees hier Lisette’s verhaal.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook