Afschuwelijk nieuws voor Halina Reijn na haar veelbesproken column

Halina Reijn wist eerder dit jaar de woede van verschillende mensen op de hals te halen toen ze in haar column voor het...

Lees ook

Halina Reijn wist eerder dit jaar de woede van verschillende mensen op de hals te halen toen ze in haar column voor het AD fans omschreef als dikke zeekoeien die haar altijd aanstaren. Dat niet alle lezers de humor en ironie, zoals Halina het bedoeld had, lazen was voor de actrice naar eigen zeggen iets waar ze verdrietig van werd. Maar dat er mensen zijn die haar daadwerkelijk met de dood zouden bedreigen is nóg heftiger.

De bakken met kritiek die Halina over zich heen kreeg naar aanleiding van haar column zijn niet mis. Nu, maanden later, vertelt ze over de bewogen periode na het publiceren van haar column. In Viva zegt Halina: “Ik ben enorm geschrokken van de reacties. Ik werd met de dood en groepsverkrachtingen bedreigd, daar ben ik wel heel verdrietig over geweest.” Het was een column waar ze van geleerd heeft, want ze is nu een stuk voorzichtiger met wat ze schrijft.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook