Wat is hertogin Kate veranderd!

Tegenwoordig is de hertogin van Cambridge (34) een zeer gesoigneerde dame bij wie geen pijpenkrul durft te pluizen. Maar...

Lees ook

Tegenwoordig is de hertogin van Cambridge (34) een zeer gesoigneerde dame bij wie geen pijpenkrul durft te pluizen. Maar ooit was ook zij een wat oenige tiener, op zoek naar haar stijl.

Geen burgermeisje dat zomaar prinses wordt, ze ondergaan zonder uitzondering een make-over. Toch verschilt hertogin Kate niet zo heel veel van Kate Middleton. Die beschouwde haar mooie lange haar ook al als haar kostbaarste bezit en lachte toen al met de kuiltjes die ze nog steeds heeft. Maar Kate heeft net als iedereen foute jeans, pikante outfits en glimneuzen achter de rug. Pas toen ze ging studeren kwam de poederdoos eraan te pas. De grootste verandering? Als je kijkt naar de beelden in het filmpje hieronder lijkt ze als jonge twintiger pilates te hebben ontdekt en/of wat te zijn afgevallen, om de powerbody te krijgen waarmee ze nu vliegtuigtrappen afdaalt. Bij windkracht acht. Met een kind op de arm.

Zo werd kleine Kate Catherine

Lees ook: 

Openingsbeeld © Middleton Family

Laatste nieuws

Zie ook