Zien: prinses Mary en prins Frederik als ze nét wakker zijn!

Dat kroonprins Frederik en prinses Mary gisteren hun koperen bruiloft hebben gehaald, hebben ze geweten. Vrienden en fam...

Lees ook

Dat kroonprins Frederik en prinses Mary gisteren hun koperen bruiloft hebben gehaald, hebben ze geweten. Vrienden en familie maakten hen al héél vroeg wakker – om half zeven – om het te vieren.

Zo te zien op de foto ↓ zaten hun kinderen in het complot en begint kerst dit jaar extra vroeg in het paleis in Kopenhagen. Wat verder opvalt is dat Mary toch wel even een kam door heur haar lijkt te hebben gehaald. En dat prins Frederik thuis blijkbaar smokkelt met de steunkraag die hij moet dragen sinds hij een nekwervel brak.

© Det Danske Kongehus

Kopenhagen, 2004 

Het Deense koningshuis maakt echt een feestje van de huwelijksverjaardag en zette zelfs een filmpje van het huwelijk online. 

12,5 jaar, 4 kinderen! 

© Det Danske Kongehus

Het stel kreeg na hun huwelijk vier kinderen: van links naar rechts prinses Josephine (5), prinses Isabella (9), prins Vincent (5) en aanstaand troonopvolger prins Christian (11). We hebben geen idee wat ze hier aan het maken zijn, maar we gokken op zoete Deense broodjes. 

Met Ziggy! 

© Det Danske Kongehus

Mary kreeg Australische herder Ziggy in 2005, vijf maanden voor ze was uitgerekend van Christian. Ondanks het feit dat de hond al enigszins op leeftijd begint te worden, gaat hij nog elke dag hardlopen met zijn baasjes. Omdat hij wordt gezien als lid van het gezin, werd er ook een officiële foto van het kroonprinselijk stel met Ziggy vrijgegeven. Cute! 

Helemaal in Vogue

© Det Danske Kongehus

En omdat het niet op kan, werd er ook nog een foto van de Vogue-shoot van Mario Testino, eerder dit jaar, online gezet.

En reuze royal

© Det Danske Kongehus

En een fraai staatsieportret, want inmiddels is het natuurlijk weer royal business as usual.

Verder lezen: 

Openingsbeeld © Mischa Shoemaker / ANP

 

Laatste nieuws

Zie ook