VIDEO: Patricia Paay zei ‘Yes to the Dress’

Patricia Paay is binnenkort te zien in het TLC-programma 'Say Yes tot the Dress'. Zo krijgen we toch nog wat mee van haa...

Lees ook

Patricia Paay is binnenkort te zien in het TLC-programma ‘Say Yes tot the Dress’. Zo krijgen we toch nog wat mee van haar ‘mystery wedding‘. De aflevering is begin september opgenomen. Niemand wist toen nog van de trouwplannen van de diva, dat La Paay verloofd zou zijn, kwam pas eind september naar buiten.

Maar als je dan toch weer in het huwelijksbootje stapt, dan kan je dat maar beter goed doen. En waarom dan niet meteen met bruidjurkengoeroe Randy Fenoli! Samen met Randy zocht Patricia bij Koonings een jurk uit. La Paay: “Toen ik in Amerika en Engeland woonde, keek ik altijd naar ‘Say Yes To The Dress’. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld toen ik werd benaderd door het programma. Welke vrouw wil nu niet geholpen worden door Randy Fenoli om de trouwjurk van haar dromen te vinden?” De diva was op zoek naar een bijzondere jurk die niet helemaal spierwit was. En Randy kon haar daarbij helpen:

Hij is prachtig en ik kan niet wachten om deze te dragen.

En wij kunnen niet wachten om deze te zien, Patries!

Randy onthult: “Ze kwam binnen met de wens voor een simpele, ingetogen jurk voor haar intieme bruiloft, maar koos uiteindelijk een bruidsjurk die over-the-top is, net als haar persoonlijkheid!” Ooh, was het maar vast 22 november (dan is de betreffende aflevering)!

Saillant detail: Ramona Poels, de ex van haar man Robbert Hinfelaar, hielp Patricia met de zoektocht naar de ideale jurk. Dit kun je allemaal zien in de ‘Say Yes to the Dress’ aflevering op dinsdag 22 november om 20.00 uur bij TLC.

Zien: Bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli heeft geen goed woord over voor Yolanthe’s trouwjurk

Bron: Show.nl | Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook