Vriendin prins Harry ‘vlucht’ naar Londen

Vlak nadat het nieuws naar buiten is gekomen dat Meghan Markle een break wil van de Suits opnames is ze in Londen gespot...

Vlak nadat het nieuws naar buiten is gekomen dat Meghan Markle een break wil van de Suits opnames is ze in Londen gespot. En niet zomaar ergens in Londen, maar bij Kensington Palace, waar haar nieuwe beau prins Harry woont.

Meghan wist waarschijnlijk niet wat ze meemaakte toen het nieuws naar buiten kwam dat ze met de felbegeerde prins zou daten. Ineens kon ze rekenen op een hoop paparazzi voor de deur en alles wat ook maar schandalig zou kunnen zijn over het verleden van de actrice werd opgerakeld. Welkom bij de royal family… Een warm welkom leek het niet, maar gelukkig kan ze altijd rekenen op de steun van haar vriend.

De situatie liep namelijk zo uit de hand dat prins Harry zich geroepen voelde om niet alleen te bevestigen dat Meghan zijn vriendin is, maar ook dat media haar met rust moeten laten. In een officieel statement liet de prins weten dat hij zich zorgen maakt om de veiligheid van zijn vriendin. Ze is het slachtoffer geworden van laster en hij vindt het erg vervelend dat hij haar niet kon beschermen. Nu lijkt daar voor even verandering in te komen nu Meghan Toronto ontvlucht is om bij haar vlam in Londen te zijn. Aldaar wordt ze op straat gespot met boodschappentassen – dat moet nu eenmaal ook gebeuren.

Maar wat doet Meghan verder in Londen naast het feit dat ze bij Harry wil zijn? De geruchten gaan dat de twee ondanks hun drukke schema’s nu samen zijn om met advocaten te spreken. Dat ze iets ‘belangrijks te doen heeft’ zou namelijk de reden zijn dat ze even vrijaf wil van Suits en met advocaten praten over hoe ze de media in bedwang kunnen houden lijkt zeker belangrijk. 

Beeld: Getty Images Bron: Dailymail.co.uk

Laatste nieuws