Romy Monteiro heeft groot nieuws!

Romy Monteiro krijgt het er maar druk mee! Naast musicalster mag ze nu namelijk ook presentatrice op haar cv zetten. The...

Lees ook

Romy Monteiro krijgt het er maar druk mee! Naast musicalster mag ze nu namelijk ook presentatrice op haar cv zetten. The word is out: ze heeft getekend bij AVROTROS.

Romy is dan misschien nog maar 23 jaar jong, dat ze een glansrijke carrière tegemoet gaat lijkt wel zeker. Zo werd ze twee jaar geleden in één klap bekend toen ze deelnam aan The Voice Of Holland, nu heeft Romy er al een hoofdrol in de musical The Bodyguard opzitten. Blijkbaar proefde daarnaast het presenteren van de Sing-a-Long naar meer en mag ze zich nu tot de AVROTROS familie rekenen. Het kan snel gaan!

Vandaag is bekend gemaakt dat Romy inderdaad voor de omroep aan de slag gaat en dat ze het programma Mijn vader is de beste op zich gaat nemen. Daarmee volgt ze niet de minste op, want niemand minder dan Yolanthe Sneijder-Cabau en Monique Smit presenteerden dit programma. Het blijft overigens niet hierbij. AVROTROS heeft ook laten weten dat ze haar presentatietalent inzetten voor NPO 1 en NPO 3. En Romy? Die is hartstikke blij. “Ik voel me vereerd dat AVROTROS mij de kans geeft om mij meer te ontwikkelen als presentatrice. AVROTROS voelt als een warm bad en ik kan niet wachten tot het nieuwe avontuur begint.”

Heel lang hoeft ze in ieder geval niet meer te wachten, want de eerste aflevering met Romy als presentatrice is op 14 januari al op de televisie te zien.

Zie hier het interview met Romy voor haar eerste presentatiedebuut:

Lees ook:

Beeld: ANP Bron: Nu.nl

Laatste nieuws

Zie ook