Dit zijn de populairste series op Netflix

Geef toe: hoe vaak krijg je wel niet te horen of je nog een serie kent die je vriendin/collega/nichtje echt zou moeten k...

Lees ook

Geef toe: hoe vaak krijg je wel niet te horen of je nog een serie kent die je vriendin/collega/nichtje echt zou moeten kijken? Of sterker nog: hoe vaak heb jij niet iemand om een tip gevraagd? Die vraag is voor nu even verleden tijd. Dit zijn namelijk de populairste Netflix series du moment – dus zeker het kijken waard.

Met dit gure winterweer – en dat terwijl het nog najaar is… – is ’s avonds niets fijner dan de verwarming hoog zetten en op de bank te kruipen. Netflix aan, dekentje erbij… Het is helemaal prima om even géén sociale dingen op de agenda te hebben. Mocht je behoefte hebben om aan een nieuwe serie te beginnen, dan zijn de volgende series vast iets voor jou.

De populairste series op Netflix zijn:

  1. Breaking Bad – IMDb-score: 9,5
  2. Rick and Morty – IMDb-score: 9,3
  3. Sherlock – IMDb-score: 9,2
  4. The Crown – IMDb-score: 9,2
  5. Fargo – IMDb-score: 9
  6. House of Cards – IMDb-score: 9 
  7. Stranger Things – IMDb-score: 9
  8. Black Mirror – IMDb-score: 8,9
  9. Narcos – IMDb-score: 8,9

Bijzonder is dat de peperdure Netflix Original serie ‘The Crown’ plaats 4 mag warm houden, vooral omdat het eerste seizoen net uit is. De Beau Monde redactie is al verslaafd, dus bekijk zeker even de trailer (hier) om alvast in de stemming te komen voor de Britse royal dramaspektakel.

Lees ook:

Beeld: iStock Bron: Netflix-nederland.nl

Laatste nieuws

Zie ook