5 feiten over de vriendin van prins Harry

Het hoge woord is eruit: prins Harry en de Amerikaanse actrice Meghan Markle zijn een setje, zo maakte hij deze week bek...

Lees ook

Het hoge woord is eruit: prins Harry en de Amerikaanse actrice Meghan Markle zijn een setje, zo maakte hij deze week bekend in een officiële verklaring. De vonk is inderdaad overgeslagen tussen de knappe actrice en de voormalige felbegeerde bachelor en naar het schijnt zijn de twee sinds de zomer samen. Tijd om zijn vriendin beter te leren kennen.

1. Meghan maakte op jonge leeftijd al kennis met de showbizz

Meghan’s vader werkte voor de televisieserie Married… With Children en nam zijn dochter op jonge leeftijd al mee naar de set. De appel lijkt niet ver van de boom te vallen en inmiddels heeft ze niet alleen de serie Suits op haar cv staan, maar ook 90210, Without A Trace en Castle.

2. Meghan leerde Harry kennen door een gemeenschappelijke vriendin

Fashion designer Misha Nonoo zou degene zijn die Meghan en Harry aan elkaar heeft voorgesteld. Haar inmiddels ex-man zou met Harry op school hebben gezeten. Deze vrouw zou goede connecties hebben en rekent onder andere prinses Eugenie tot haar vriendenkring.

3. Meghan heeft een passie voor vrijwilligerswerk

Dit is ongetwijfeld een onderwerp waarover Meghan en Harry honderduit kunnen praten: vrijwilligerswerk. Een passie die ze allebei delen. Zo was ze dit jaar nog in Rwanda om de Clean Water Campaign te promoten.

4. Meghan heeft haar eigen website

Meghan runt een lifestyle website: The Tig. We durven te wedden dat deze site deze maand een record behaalt wat bezoekersaantallen betreft, zeker nu bekend is geworden dat Harry en Meghan inderdaad een setje zijn.

5. Meghan is getrouwd geweest

In 2011 trouwde Meghan met haar longterm vriend Trevor Engelsen. Zij waren sinds 2004 samen, maar besloten in 2013 dat hun relatie toch niet werkte en scheidden officieel in in augustus van dat jaar.

Beeld: Getty Images | Bron: Hellomagazine.com

Laatste nieuws

Zie ook