‘Zoontje Michael Bublé heeft leverkanker’

Nadat Michael Bublé vorige week al zijn afspraken annuleerde en er al snel gespeculeerd werd dat het met de gezon...

Lees ook

Nadat Michael Bublé vorige week al zijn afspraken annuleerde en er al snel gespeculeerd werd dat het met de gezondheid van zijn zoon Noah te maken had, bevestigde de zanger afgelopen vrijdag het verdrietige nieuws. De driejarige Noah werd gediagnosticeerd met kanker. Leverkanker welteverstaan.

Vorige week bevestigden Michael en zijn vrouw Luisana het vreselijke nieuws rondom de ziekte van hun zoontje. “We zijn kapot van de kankerdiagnose van onze oudste zoon die momenteel wordt behandeld in de Verenigde Staten. Luisana en ik zullen al onze tijd en aandacht nu richten op Noah om hem te helpen beter te worden. Onze professionele activiteiten komen daarom voor nu te vervallen. Tijdens deze moeilijke tijd vragen we jullie om voor hem te bidden en onze privacy te respecteren”, schreef de zanger op Facebook.

Tot nu toe was het nog niet duidelijk welke soort kanker het kindje heeft. Toch lijkt het te gaan om leverkanker, meldt Danielle, de oudste zus van Luisana, aan het Argentijnse blad Gentle. Op 1 november ontdekten artsen de ziekte bij het driejarige jongetje nadat ze een leverbiopsie namen. “Als God wilde dat het op deze manier ontdekt zou worden, dan is het omdat hij Noah wilde redden. Kanker is een verschrikkelijke ziekte, maar we hebben er vertrouwen in dat Noah dit gaat overwinnen”, laat ze weten.

Momenteel ondergaat Noah chemotherapie, een zwaar proces dat vier maanden in beslag zal nemen. “We weten gewoon dat dit gaat lukken. De lange en zware behandeling is gestart, maar het moet gebeuren. Er wordt altijd gezegd dat kinderen doorgaans sterk genoeg zijn voor chemotherapie en mijn neefje is een krijger.”

Lees ook:

Beeld: ANP Via: Grazia.nl

Laatste nieuws

Zie ook