Schattig: Xess Xava wordt al een stoere jongen

De inmiddels niet meer zo kleine Xess Xava groeit op voor de camera van zijn moeders telefoon. Het is weer tijd voor de...

Lees ook

De inmiddels niet meer zo kleine Xess Xava groeit op voor de camera van zijn moeders telefoon. Het is weer tijd voor de wekelijkse Xess-update, want Yolanthe heeft wederom een te schattige foto van haar oogappel gedeeld.

De kleine man heeft inmiddels zijn eerste verjaardag achter de rug en dat is te zien: je ziet ‘m groter worden. Nu Xess een peuter is lijkt ‘ie meteen een stuk stoerder te worden. Yolanthe kon het niet laten om een gele bandana om zijn nek te knopen en daar lijkt hij helemaal geen problemen mee te hebben. Al lachend wordt hij op de kiek gezet en niet alleen Yo smelt weg bij dit aanzicht, ook haar volgers doen niets anders dan de emoji met hartjesogen bij hun reactie op de foto te plaatsen. Met de woorden ‘zijn glimlach betekent alles voor me’ laat de presentatrice maar weer eens blijken hoe gek ze op haar zoon is.

Bekijk de foto hier:

Het sjaaltje om zijn nek is misschien wel de nieuwste lievelingstrend van de twee, want ook op deze foto wordt Xess er al mee gespot:

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook