Patricia Paay legt uit waarom ze in het geheim getrouwd is

Vorige week was het Patricia Paay's dochter Christina die met de wereld het heugelijke nieuws deelde: haar moeder en haa...

Vorige week was het Patricia Paay’s dochter Christina die met de wereld het heugelijke nieuws deelde: haar moeder en haar grote liefde sinds zes maanden-Robbert Hinfelaar (32) hebben elkaar het ja-woord gegeven. Daarna kwamen al snel de eerste geruchten dat het huwelijk van La Paay en haar liefje helemaal niet echt zou zijn. Dat weerspreekt ze nu door in Story uit te leggen waarom ze het huwelijk privé hield.

Want een nephuwelijk? Daar is volgens Patricia zelf geen sprake van. Ze mag dan zelf van de spotlights houden, haar man lijkt er zo min mogelijk mee te maken willen hebben. Iedereen die verwachtte dat het koppel hun huwelijk groots zou aankondigen en vieren is dus verrast, want de tortelduifjes kozen voor een kleine ceremonie.

Voor de camera’s van Shownieuws vertelde Robbert al dat hij niet van de camera’s om hen heen houdt, waarna Patricia hem aanvult dat ze ‘vreselijk achtervolgd worden’ en graag iets voor zichzelf wil houden. Het huwelijk, bijvoorbeeld. “Deze plechtigheid wilden we klein houden, met alleen onze familieleden erbij”, zou ze verteld hebben. Daar blijft het niet bij, want de twee zijn van plan om in januari elkaar nog een keer het ja-woord te geven. Het plan is om alles groots aan te pakken. Van de kleding tot de gastenlijst en naar eigen zeggen kan ze niet wachten.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws