Bevestigd: Prins Harry en Meghan Markle zijn een setje!

Prins Harry en Meghan Markle hebben de afgelopen tijd het nieuws gedomineerd. Kensington Palace heeft de lippen stijf op...

Lees ook

Prins Harry en Meghan Markle hebben de afgelopen tijd het nieuws gedomineerd. Kensington Palace heeft de lippen stijf op elkaar gehouden, maar nu kunnen ze er niet meer omheen. Het is officieel! Kensington Palace heeft de relatie van Harry en Meghan bevestigd in een officiële verklaring. 

“Van kleins af aan is prins Harry zich bewust van de warmte die hij ontvangt van het volk”, begint de verklaring. “Hij is zich ook bewust van de nieuwsgierigheid naar zijn privéleven. Hij heeft zich hier nooit prettig bij gevoeld, maar heeft geprobeerd om een olifantshuid te ontwikkelen tegen de media-aandacht.” 

De verklaring maakt duidelijk dat de media nu echter te ver zijn gegaan in de ogen van prins Harry. “Zijn vriendin, Meghan Markle, is slachtoffer geworden van laster.” Meghan kan haar deur niet meer uit, omdat er constant fotografen en journalisten voor de deur staan. Er zijn zelfs fotografen en journalisten geweest die hebben geprobeerd om in Meghans huis te komen. Ook haar geliefden – familie, vrienden, en zelfs haar ex-vriend – worden lastig gevallen door de media. 

“Prins Harry maakt zich zorgen om de veiligheid van mevrouw Markle en is diep teleurgesteld dat hij haar niet heeft kunnen beschermen.” De prins is het niet eens met de opmerkingen ‘dit hoort erbij’ en ‘dit is de prijs die zij moet betalen’. “Hij weet dat dit een ongewone verklaring is, maar hij hoop dat mensen begrijpen waarom hij het nodig vond om hier publiekelijk op de reageren”. 

© ANP
© ANP

Lees ook:

Beeld: Getty Images | Bron: Kensington Palace

Laatste nieuws

Zie ook