Breaking: Twee oude bekenden keren terug in GTST!

Niet één, maar twee oude bekenden keren terug naar Meerdijk! Beau Schneider kruipt weer in de rol van Tim...

Lees ook

Niet één, maar twee oude bekenden keren terug naar Meerdijk! Beau Schneider kruipt weer in de rol van Tim Loderus. Voor de andere oude bekende moeten we echter véél verder terug in de tijd. 

Beau nam afgelopen maart afscheid van de soap om zich te kunnen focussen op andere projecten. “Ik ben aan het knokken voor een carrière na de soap,” zei hij destijds over zijn vertrek. Maar toch begon het weer te kriebelen. Beau keert terug in GTST! De acteur blijft alleen niet voorgoed, laat hij in een video weten. ”Hoe lang ik blijf kan ik nog niet zeggen. Ik wil het spannend houden. Blijf vooral kijken waarom Tim terugkomt.”

Fans die GTST al jarenlang volgen zullen de andere oude bekende wel kennen. Herinner je je Marcus Sanders nog? Jawel, de broer van Ludo keert terug! Marcus, die minstens net zo ‘slecht’ is als Ludo, was van 2001 tot 2003 in de soap te zien. Marcus wordt gespeeld door Hugo Metsers, hij liet zich destijds uit de serie schrijven met de belofte om ooit weer terug te keren. Die belofte wordt nu ingelost!

Eén ding is zeker: beide personages zullen veel opschudding veroorzaken!

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook