‘Huwelijk Patricia Paay is nep’

Dochter Christina Curry had de eer om het blijde nieuws bekend te maken: Patricia Paay is afgelopen donderdag in het huw...

Dochter Christina Curry had de eer om het blijde nieuws bekend te maken: Patricia Paay is afgelopen donderdag in het huwelijksbootje gestapt met haar nieuwe liefde Robert Hinfelaar. Het lijkt erop dat de tortelduifjes de ceremonie geheim hebben kunnen houden, maar volgens een aantal bronnen is er iets anders aan de hand. Is het huwelijk nep?  

In scène gezet
In slechts een paar maanden tijd is Patricia verliefd, verloofd en getrouwd. Opvallend, vinden een aantal mensen. Een aantal fotografen die de BN’er op de voet volgen twijfelen aan de echtheid van het huwelijk. Zij beweren dat er geen sprake is van echte liefde, maar dat het huwelijk in scène is gezet.

Publiciteitsstunt
“Het zou zomaar kunnen zijn dat Patricia Paay helemaal niet is getrouwd. Misschien gaat ze een nieuwe realityshow beginnen”, zegt Ferry de Kok tegen Shownieuws. Hij vindt de foto’s die Christina plaatste ook niet echt overtuigend, dat hoeft niet per se de setting te zijn van een huwelijk. Edwin Smulders vermoedt dat het om een publiciteitsstunt voor Say Yes To The Dress gaat: “Ik heb gehoord dat ze bezig waren met het programma Say Yes To The Dress. Wellicht is het een stunt voor het programma om kijkers te triggeren”. 

Ware liefde
Goede vriend van de newlywed, Hans Klok, zegt dat er echter niets waar is van de beweringen en het wel degelijk om ware liefde gaat. “Een paar maanden geleden zei ze tegen me ‘Hans, ik heb iemand ontmoet, daar ga ik mee trouwen’, nou dat heeft ze dan daadwerkelijk gedaan. Iedereen denkt altijd dat Patricia Paay super mediageil is, maar dat valt best mee. Ze is gewoon een koningin in de marketing van zichzelf. Maar als het niet nodig, zoals in dit soort gevallen, dan houdt ze dat ook weer heel erg goed privé”, aldus Hans.

Lees ook: 

Beeld: ANP 

Laatste nieuws