Zien: prins Charles doet zwaardendans!

Kroonprins Charles en zijn vrouw Camilla zijn momenteel op tournee door het Midden-Oosten. En dan ontkom je als Royal Hi...

Lees ook

Kroonprins Charles en zijn vrouw Camilla zijn momenteel op tournee door het Midden-Oosten. En dan ontkom je als Royal Highness niet aan plaatselijke gebruiken, zoals een zwaardendans in Oman.

Charles staat binnen de Windsors ook wel bekend als ‘Twinkle toes’ (jubeltenen) omdat hij altijd wel te porren is voor een dansje. In Sri Lanka gooide hij zich in de Hokey Cokey, in Nieuw Zeeland was het ballroom dancing en in Mexico konden we al genieten van zijn zakdoekendans. In Oman nam hij deel aan de Razha, de nationale krijgersdans, waarbij gezwaaid wordt met een fors en vooral vlijmscherp zwaard. Hieronder zie je hoe hij het er vanaf bracht:

Charles en de Razha

Lekkernijen

© Chris Jackson / Getty Images   

Camilla deed haar best haar man niet uit te lachen. En had verder uitsluitend oog voor de plaatselijke taarten, want zoals iedereen weet houdt de hertogin wel van een hapje. 

Mobiele snack

© Chris Jackson / Getty Images   

Serieus, Camilla’s reputatie gaat haar vooruit. Zelfs in de eerste rijdende bieb van Oman weet ze nog wat lekkers te scoren!

Verder lezen:

Openingsbeeld © Chris Jackson / Getty Images   

Laatste nieuws

Zie ook