Zo ziet prins Oscar er dus niet meer uit!

Ter ere van de herfst, het mooie weer in Zweden en haar algehele verliefdheid op haar zoontje trakteert kroonprinses Vic...

Lees ook

Ter ere van de herfst, het mooie weer in Zweden en haar algehele verliefdheid op haar zoontje trakteert kroonprinses Victoria op een nieuwe foto van haar zoontje, prins Oscar (8 maanden). Yay! 

De jongeman kijkt aanzienlijk minder knorrig dan bij zijn eerste publieke optredens en is gefotografeerd in Haga Park. Dat zijn de tuinen rond Paleis Haga waar Victoria woont met prins Daniel, dochter Estelle en de jonge hertog van Skåne, die ons een onverzettelijk typje lijkt. En sprekend op zijn opa, koning Gustaf van Zweden en zijn moeder lijkt. De laatste keren dat Oscar officieel in beeld kwam, was tijdens de doop van zijn neefje Alexander. Ook kregen we een foto van Oscar tussen de pompoenen van zijn moeder, die vermoedelijk tegelijk met deze is gemaakt. Privé sightings zijn er wel geweest: Victoria gaat nog wel eens met hem winkelen en hij mocht ook mee naar New York, toen ze daar voor een VN-bijeenkomst moest zijn. En dan nu – drumroll, please – de nieuwe foto van het Bernadotje, in al zijn herfstige schattigheid.

© Kate Gabor / Kungahuset.se

De adorable Zweedse-royal-baby-tussen-de-blaadjes-kiek is een beetje een traditie bij het Zweedse koningshuis. Ook prinses Estelle werd zo geportretteerd toen ze een maand of acht ↓was.

© Kate Gabor / Kungahuset.se

Lees ook:

Openingsbeeld © Luca Teuchmann / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook