Heel triest nieuws voor zanger Michael Bublé

Zo vlak voor het einde van het jaar hebben zanger Michael Bublé en zijn Argentijnse vrouw Luisana verschrikkelijk...

Lees ook

Zo vlak voor het einde van het jaar hebben zanger Michael Bublé en zijn Argentijnse vrouw Luisana verschrikkelijk nieuws te horen gekregen. Het zou gaan om hun driejarige zoon Noah. Volgens de Argentijnse krant La Nacion is bij hem de hartverscheurende diagnose kanker gesteld.

Nu lijkt in ieder geval wel duidelijker te worden waarom Michael Bublé halsoverkop zijn verplichtingen afzegt en daarom ook niet aanwezig kon zijn bij RTL Late Night. Zijn vrouw is direct met Noah naar de Verenigde Staten vertrokken zodat Noah behandeld kan worden. Het is goed voor te stellen dat het gezin nu vooral op elkaar en de gezondheid van de peuter willen focussen.

Wat het verhaal nog heftiger maakt is dat gisteren het blad PrideSource uitkwam, waarin de zanger uitgebreid op zijn kinderen ingaat. Met de woorden “mijn doel in het leven is dat zij mooie gelukkige mensen zijn” toont hij maar weer eens wat voor familiemens hij is en hoe gek hij op zijn kroost is. Samen met Luisana hebben ze naast Noah namelijk nog een zoon van 11 maanden oud. De komende tijden worden vermoedelijk erg zwaar…

Lees ook:

Beeld: ANP Bron: RTLnieuws.nl

Laatste nieuws

Zie ook