‘Beatrice Borromeo en Pierre Casiraghi verwachten eerste kind’

'Pierre Casiraghi en Beatrice Borromeo verwachten hun eerste kind,' aldus het doorgaans goed geïnformeerde Spaanse...

Lees ook

Pierre Casiraghi en Beatrice Borromeo verwachten hun eerste kind,’ aldus het doorgaans goed geïnformeerde Spaanse blad Hola! De Italiaanse aristocate zou inmiddels zes maanden zwanger zijn.

Pierre (29)  is het tweede kind van prinses Caroline van Monaco, die met de nieuwe baby voor de vierde keer oma wordt. Oudste zoon Andrea gaf haar twee kleinkinderen: Sacha (3) en India (1) en via dochter Charlotte heeft ze Raphaël (bijna 3) om stierlijk te verwennen. Beatrice (31) is begin 2017 uitgerekend. “Ik kom uit een groot gezin en ik wil dat mijn eigen kinderen ook opgroeien met broers en zussen,” zei Borromeo een paar maanden geleden in een interview. 

Sprookjesbruiloft

© Palais Princier

Pierre en Beatrice trouwden vorig jaar gedurende een dagenlang festijn dat begon in het paleis van Monaco en eindigde op Isola Bella, een van de Borromeo-eilanden in het Italiaanse Lago Maggiore. Niet lang daarna was er even een vervelend incidentje waarbij hij na een zeilwedstrijd iets te innig was met een andere dame, maar dat dipje lijkt het stel te hebben doorstaan. Pierre was eerder dit jaar Beatrice’ steun en toeverlaat toen ze haar geliefde oma verloor. Terugrekenend moet Beatrice toen net hebben geweten dat ze zwanger was, wat het verlies vast extra emotioneel maakte.   

Italiaanse adel

© Palais Princier

Pierre kreeg bij zijn geboorte geen titel van de Grimaldi’s mee, Beatrice is de dochter van Carlo Borromeo, graaf van Arona, en gravin Paola Marzotto. Als de baby al een titel krijgt, komt die van moeders kant. 

Euroyals

© Palais Princier

In Italië is Beatrice een vrij bekend tv-journalist. Pierre is grootaandeelhouder in het bedrijf van zijn vader Stefano Casiraghio, die in 1990 verongelukte. Het stel verdeelt hun tijd over Monte Carlo en Milaan. Beatrice was ook voor haar huwelijk al een goede bekende in de Europese aristocratie. Zo is ze goed bevriend met kroonprinses Mette-Marit en prinses Märtha Louise van Noorwegen. Ze was daarnaast bruidsmeisje op het aristohuwelijk van Cleopatra von Adelsheim met prins Franz, waar ook prins Harry aanwezig was.

Verder lezen  

Openingsbeeld © Stephane Cardinale / Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook