Wauw: Patricia Paay is getrouwd met haar nieuwe liefde!

Patricia Paay weet wel hoe ze de media moet bezighouden! Haar huwelijksaanzoek was één en al mysterie (zei...

Patricia Paay weet wel hoe ze de media moet bezighouden! Haar huwelijksaanzoek was één en al mysterie (zei ze ja? is het echt?), en daar is nu een mooi antwoord op gekomen. Ze is namelijk al getrouwd met haar nieuwe liefde Robbert Hinfelaar (32)!

De geruchten logen er niet om. Patricia zou ja hebben gezegd toen haar vlam op één knie ging tijdens een romantische vakantie en de twee zouden zelfs al op zoek zijn naar een trouwlocatie. Verschillende kastelen zouden bezocht worden, maar in de tussentijd zijn de twee al lang en breed getrouwd! Dochter Christina heeft via Instagram met een foto en #justmarried laten weten dat de twee elkaar hun ja-woord hebben gegeven.

Een grote aangelegenheid was het in ieder geval (nog) niet. De 67-jarige Patries en haar Robbert kozen in eerste instantie voor trouwen op het gemeentehuis en het is verder niet bekend of er nog een groter feest volgt. Voor zover te zien is op de foto ziet Patricia er prachtig uit in een zwarte jurk en een paar goede hakken, maar nog mooier is hoe gelukkig ze oogt op de foto. Haar glimlach liegt er niet om! Ze lijkt weer helemaal gelukkig in de liefde nu ze Robbert in haar leven heeft en dat vierde het koppel door elkaar het ja-woord te geven.

Gefeliciteerd!

you don’t choose who you love, but I hope that the soul that chose you this time around makes you happy. And stuff. #justmarried

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws