Fred van Leer: “Als het geld op is ga ik wel zuiniger leven”

Beau Monde columnist Fred van Leer heeft inmiddels de magische grens van de fabulous forty bereikt en bij zo'n leeftijd...

Lees ook

Beau Monde columnist Fred van Leer heeft inmiddels de magische grens van de fabulous forty bereikt en bij zo’n leeftijd hoort natuurlijk een feestje. Of nou ja, zullen we feest zeggen? Fred heeft flink uitgepakt en let daarbij niet op de centen.

In de nieuwste Beau Monde doet de stylist een boekje open over hoe hij zijn 40e verjaardag vierde. Klein was het in ieder geval niet en daar schaamt ‘ie zich absoluut niet voor. “Onlangs ben ik veertig geworden. En ik heb het uit-ge-breid gevierd”, begint Fred zijn column. “Het gaat goed met me, ik zit lekker in mijn vel, heb een leuk leven, veel om dankbaar voor te zijn. Omdat ik mijn geluk graag deel, besloot ik om ook nog een flink feest te geven.” En bij een flink feest hoort een gastenlijst waar je U tegen zegt. Onder andere Leco van Zadelhoff, Anouk Smulders, Patty Brard en Caroline Tensen waren van de partij om de verjaardag van Fred te vieren. Geld speelde géén rol. “Het kost wat, maar nu kan het. Mocht het geld op zijn, dan ga ik wel zuinig leven.” 

Meer lezen over het extravagante feest? Je leest het in de nieuwe Beau Monde. Bestel ‘m hier!

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook