Wat is er met Lara Flynn Boyle’s gezicht gebeurd?

We kennen haar allemaal als de stoere Donna Hayward uit Twin Peaks. Lara Flynn Boyle draait al jaren mee in Hollywood, m...

Lees ook

We kennen haar allemaal als de stoere Donna Hayward uit Twin Peaks. Lara Flynn Boyle draait al jaren mee in Hollywood, maar de laatste jaren is het rustig rondom de actrice. Lara doet helaas ook niet mee aan het derde seizoen van Twin Peaks. En dat heeft een reden. 

Fans waren door het dolle heen toen werd aangekondigd dat er na 25 jaar (!) een nieuw seizoen van de populaire jaren ’90 serie komt. Veel originele sterren, zoals Kyle MacLachlan, keren terug maar helaas zullen we het zonder Donna moeten doen. Lara heeft het hoofdstuk Twin Peaks voorgoed afgesloten. 

De actrice heeft haar carrière op een lager pitje gezet, haar laatste rol dateert uit 2014. Toch kwam de brunette laatst weer het nieuws. Paparazzi hadden haar gespot tijdens het boodschappen doen en er was veel ophef over de foto’s. Wat is er met het gezicht van Lara gebeurd? De Hollywoodster lijkt totaal niet meer op de middelbare scholier Donna.

“Haar gezicht lijkt wel te smelten”, zegt plastisch chirurg dr. Anthony Youn, die de ster overigens niet heeft behandeld. “Ik denk dat ze een corrigerende operatie heeft ondergaan die bepaalde ingrepen ongedaan maakt, of ze heeft haar fillers gewoon laten oplossen waardoor ze nu met hangende wangen rondloopt”. Eeuwig zonde, vinden veel fans. 

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook