Hoe desperate is prins Leka van Albanië?

Toegegeven, het is heel knap om als prins zonder monarchie je huwelijk te verkopen als een Royal Wedding. Maar prins Lek...

Toegegeven, het is heel knap om als prins zonder monarchie je huwelijk te verkopen als een Royal Wedding. Maar prins Leka II van Albanië melkt zijn jawoord wel erg ostentatief uit. 

Een paar weken geleden trouwde Leka met zangeres en actrice Elia Zaharia. Het huwelijk was de beste reclame die Albanië in jaren had gehad. Pittige bruid, hondstrouwe prins en koningin Sofia van Spanje was erbij om het geheel salonfähig te maken. Het probleem is na zo’n glamourhoogtepunt de aandacht vast te houden. Een liefdesbaby produceer je niet zo een-twee-drie, zodat de prins online terug viel op het posten van artikelen over zijn eigen bruiloft. ‘Thirsty’ noemen ze dat in het Engels, ofwel iets te belust op aandacht. Een bloemlezing van de reportages over het huwelijk. En ja, hij is zo diep gezonken dat hij zelfs zijn huwelijksreis ↓ onder de aandacht bracht. Elders in Europa huivert de royal eredivisie over zoveel gesnak naar likes.

Caption

Er was sprake van wat vriendjespolitiek

Caption

En het gíng maar door

© Prince Leka / Instagram

En scoorde een cover

© Point de Vue via Prince Leka / Instagram

In de Hola!

© Hola! via Elia Zaharia / Instagram

Elia doet ook mee, alles voor een beetje publiciteit. Het stel is inmiddels weer volop aan het werk voor de goede zaak in Albanië, misschien een mooi moment om de bruiloft niet langer uit te melken?  

Lees ook:

Openingsbeeld © EPA / ANP

Laatste nieuws