Myrthe Mylius is weer verliefd en dit is de gelukkige!

De breuk tussen Thomas Berge en Myrthe Mylius was voor beide erg pijnlijk. De zanger vond al vrij snel een nieuwe liefde...

Lees ook

De breuk tussen Thomas Berge en Myrthe Mylius was voor beide erg pijnlijk. De zanger vond al vrij snel een nieuwe liefde, nu blijkt dat Myrthe ook weer aan de man is. “Natuurlijk ben ik wel verliefd”, onthult de blondine. 

Myrthe is gelukkig met de Duitse polo-speler Sebastian Schneberger. Ze werden een paar weken geleden al samen bij een polowedstrijd gespot, maar nu heeft fotograaf Edwin Smulders ze op de gevoelige plaat vastgelegd in een restaurant in Amsterdam-Zuid. “Ze zaten omarmd bij elkaar”, vertelt Edwin. “Ze zijn op heterdaad betrapt”. 

De BN’er kon niet anders dan toegeven dat ze inderdaad serieus aan het daten is. Aan Story doet ze haar verhaal. “Heel langzaam is er wat ontstaan. In het begin had ik daar totaal geen behoefte aan. Ik kom nu pas op een punt dat ik merk dat het wel érg gezellig is om dingen met hem te ondernemen”, vertelt ze aan het roddelblad. 

Het is dus redelijk serieus tussen de tortelduifjes, maar ze doen het wel rustig aan. Maar Myrthe geeft wel toe vlinders te voelen. “Natuurlijk ben ik wel verliefd Ik ga mijn tijd niet spenderen aan iemand die ik niet leuk vind, of iemand die geen kans bij maakt”, aldus Myrthe. Zo ziet de nieuwe liefde van Myrthe eruit:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook