Dit is de beste plek om je parfum te spuiten

Toegegeven: we gaan de deur liever uit zonder make-up dan zonder een spuitje parfum. We spuiten wat achter onze oren, vo...

Lees ook

Toegegeven: we gaan de deur liever uit zonder make-up dan zonder een spuitje parfum. We spuiten wat achter onze oren, voorzien onze polsen van een spraytje en slaan ook onze lokken niet over. Deze plekken kiezen we omdat de geur daar het langst blijft hangen. Althans, dat denken we. Er schijnt namelijk een plek te zijn waar de parfum nóg beter blijft zitten.

Het klopt dat parfum in onze nek en op de polsen langer blijft zitten. Dit worden ook wel de pulseerpunten genoemd, waar je je hartslag het beste kunt voelen. Volgens de Britse parfumexpert kun je echter beter je navel van een spuitje parfum voorzien, schrijft MailOnline. Hoe dat komt? De vorm van je navel zou perfect zijn om de geur vast te houden. Daarnaast zou de warmte de geur het beste kunnen uitdragen.

Vind je het toch een beetje raar om parfum in je navel te spuiten? Dan ga je voor de binnenkant van je ellebogen en de knieholtes.

Lees ook:

Beeld: iStock Via: Marieclaire.nl

Laatste nieuws

Zie ook