Chantal Janzen over concurrent Irene Moors: ‘Ik heb er totaal geen problemen mee’

Dat niet iedereen last heeft van haat en nijd in Hillywood bewijst Chantal Janzen wel. In plaats van een zure reactie ov...

Dat niet iedereen last heeft van haat en nijd in Hillywood bewijst Chantal Janzen wel. In plaats van een zure reactie over het feit dat Irene Moors eenzelfde programma maakt als zij doet, reageert ze uiterst positief. Zó kan het dus ook!

Inmiddels heeft Chantal de opnames voor het derde seizoen van Chantal blijft slapen erop zitten. Deze keer overnacht ze onder andere bij Henny Huisman (een grote droom van haar), Martijn Krabbé en Albert Verlinde. Maar wat vindt Chantal er eigenlijk van dat SBS6 aan de haal gaat met het concept en er een studioshow van maakt met Irene Moors? 

Aan ANP vertelt de presentatrice: “Denk je dat er tv-makers zijn die ooit iets in hun carrière hebben gedaan wat nog niet eerder is gedaan? Het gaat om de manier waarop je het doet en die manier is altijd uniek. Ik heb er totaal geen moeite mee. Ik hoop voor Irene dat het leuk wordt en ik zie het ook als compliment.” Sportief!

Chantal blijft slapen is vanaf donderdag te zien, Naar bed met Irene verschijnt in november op de buis. Over de kijkcijfers maakt Chantal zich in ieder geval geen zorgen. “Je kunt er geen moer aan doen.”

Lees ook:

Beeld: ANP Bron: RTLnieuws.nl

Laatste nieuws