André Hazes jr. en Monique zijn ouders geworden en dit is de eerste foto

Hoera! Tijd voor beschuit met blauwe muisje in huize Hazes-Westenberg, want Monique is gisteren bevallen van een zoontje...

Hoera! Tijd voor beschuit met blauwe muisje in huize Hazes-Westenberg, want Monique is gisteren bevallen van een zoontje. Het eerste kindje van Monique en André samen heet Andreas Martinus Hazes, maar zoals eerder al naar buiten werd gebracht wordt zijn roepnaam André.

Monique liet via social media weten dat ze aan het aftellen was en ook Dre kon niet wachten om de baby eindelijk in zijn armen te sluiten. Dinsdag was het eindelijk zover, want André jr. heeft zojuist op Instagram bekend gemaakt dat baby Andreas (André) op 25 oktober om 22:25 uur is geboren.

Vandaag hebben de twee kunnen genieten van de eerste momenten samen met de baby voordat ze het nieuws naar buiten brachten. Op Instagram plaatst Dre een bijzonder emotioneel bericht bij de allereerste babyfoto. 

Op 25 Oktober om 22:25 is onze zoon Andreas Martinus Hazes (roepnaam André) geboren. Alles wat iedereen mij al die tijd al zei is waar. Het moment dat je dat kleine ventje voor het eerst vast hebt, weet je dat je je eigen leven zou geven voor hem. Hoe kan zo’n klein jochie mij zoveel kippenvel geven. Mij laten huilen hoe ik nog nooit gehuild hebt. Jij bent mijn wonder, mijn leven. Maar serieus, de moeder, mijn vrouwtje, @moniquenoell ! Ik heb zoveel bewondering en respect voor de manier waarop jij dit hebt ondergaan. Je was sterk, kalm en een moeder zoals een moeder op dit soort momenten hoort te zijn. Je gaf alles voor je kind. Diepe, diepe buiging. Ik ben trots dat wij dit kleine monster op de wereld mochten brengen.

Van harte gefeliciteerd André en Monique!

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws