Hierdoor wordt de reden achter de Hazes-ruzie bevestigd

De geruchten gaan al een lange tijd: niet alleen de oudere vriendin van André jr. zou aanleiding zijn van de...

De geruchten gaan al een lange tijd: niet alleen de oudere vriendin van André jr. zou aanleiding zijn van de grote Hazes-ruzie, ook geld zou een grote rol spelen. Nu de moeder van Monique haar mond voorbij heeft gepraat lijken de geruchten bevestigd te worden. Alleen zou Monique een groter aandeel in de ruzie hebben dan aanvankelijk werd gedacht…

In eerste instantie leken Rachel en Roxeanne niet blij te zijn met Monique als liefje van hun zoon en broer, maar niet veel later werd duidelijk dat geld een factor zou spelen. Monique schijnt André jr. gestimuleerd te hebben om solo te gaan, waardoor niet alleen Roxeanne minder inkomsten heeft, maar ook moeder Rachel. Zij regelde alles voor André die op zijn beurt zijn moeder inruilde voor zijn nieuwe vriendin. Als je ziet hoeveel Dre nu werkt is het begrijpelijk dat Rachel veel geld misloopt nu ze niet meer zijn zaken waarneemt.

Privé vond het tijd om poolshoogte te nemen bij de oliebollenkraam van familie Westenberg en daar spraken ze met de moeder van Monique. Ze zou het ontzettend jammer vinden dat geld en de partnerkeuze van Dre leiden tot deze vete. “Ik bedoel, als je verliefd bent, dan ben je verliefd. Daar valt niets tegen in te brengen. Liefde is een sterk iets, je kunt zoiets beter accepteren.” 

Monique en André houden zich – op een sneer na – inmiddels op de vlakte. Bovendien staat Monique op het punt van bevallen. Wie weet dat de baby voor een wonder kan zorgen waardoor deze ruzie voor eens en altijd beëindigd kan worden.

Lees ook:

Beeld: Instagram | Bron: AD.nl

Laatste nieuws