‘Niet fitte’ koningin Margrethe tóch aanwezig bij receptie

Grote zorgen rondom de Deense koningin Margrethe: het zou niet helemaal goed gaan met haar gezondheid. De koningin heeft...

Lees ook

Grote zorgen rondom de Deense koningin Margrethe: het zou niet helemaal goed gaan met haar gezondheid. De koningin heeft naar het schijnt aangegeven dat ze last heeft van rugproblemen en daardoor moet het hof nu van dag tot dag bekijken of ze de afspraken in haar agenda na kan komen.

Zo kon de 76-jarige Margrethe maandag niet een prijs uitreiken op een Deense universiteit en was het nog maar de vraag of ze zich gisteren wel fit genoeg voelde om ’s avonds in paleis Christiansborg bij een receptie aanwezig te zijn voor het Danish Maritime Forum. De koningin zou al jaren kampen met rugproblemen, waardoor staan voor langere periodes onmogelijk lijkt.

Maar hoera: koningin Margrethe was samen met kroonprinses Mary en prins Joachim wél aanwezig bij de receptie. De vorstin loopt erbij en ziet er op de foto’s uit alsof er geen vuiltje aan de lucht is. Mede door haar knalrode pak is Margrethe een heuse verschijning toen ze de zaal binnenliep. Rechtop en met een grote glimlach op haar gezicht zie je helemaal niet dat ze de dag ervoor nog verstek moest laten gaan. Knap staaltje werk van haar medische team of gaat het de goede kant op met de koningin?

Bekijk hier de foto’s:


Lees ook:

Beeld: Getty Images Bron: Telegraaf.nl

Laatste nieuws

Zie ook