Moeder Yolanthe spreekt zich uit over de familieruzie

Dat het niet lekker botert tussen Yolanthe en haar zus Rebecca is inmiddels al jaren bekend. Maar dat nu ook haar broers...

Lees ook

Dat het niet lekker botert tussen Yolanthe en haar zus Rebecca is inmiddels al jaren bekend. Maar dat nu ook haar broers en zussen niet meer met Rebecca door één deur kunnen moet zwaar zijn voor moeder Richarda. Zelf schijnt ze de kant van Yolanthe te hebben gekozen en in de nieuwste editie van Story spreekt ze zich uit over de huidige familiesituatie.

Afgelopen juni stonden Yolanthe en Rebecca nog lijnrecht tegenover elkaar in de rechtbank. Na het overlijden van vader Xavier hebben Yolanthe en Wesley hun tijd en geld in de villa op Ibiza gestopt, maar Rebecca is het helemaal niet eens met hoe zijn erfenis verdeeld is. Ze wil meer en omdat de familie er onderling niet uitkwam werden er stappen ondernomen. Destijds zei Yolanthe tegen VROUW: “Ik heb ervoor gekozen om mijn zus niet meer te zien. Ik kan wel zeggen dat het niet aan mij heeft gelegen.” 

Een verdrietige situatie, want Rebecca is nu de enige van de dertien kinderen die geen contact meer heeft met de rest. Gelukkig is er hoop: door de uitspraak van haar moeder in Story lijkt de deur alsnog op een kier te staan. Met de woorden “ik hou heel veel van Rebecca, ze blijft toch mijn dochter” kan Rebecca via de media vernemen dat Richarda nog steeds om haar geeft. Naar het schijnt hebben zelfs zij elkaar al een tijd niet gezien of gesproken. 

Ondanks dat er een schikking plaatsvond in de rechtbank is het contact dus niet hersteld, maar er is hoop. Zowel Rebecca als Yolanthe zouden openstaan voor een hereniging en wie weet kunnen we in de toekomst melden dat de familie inderdaad weer contact met elkaar heeft. To be continued? 

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook