Volledig en voor altijd af van je ongewenste haargroei

Nu in Beau Monde: een exclusieve aanbieding van Change Laserclinic. Reserveer nu een okselbehandeling via changelasercli...

Lees ook

Nu in Beau Monde: een exclusieve aanbieding van Change Laserclinic. Reserveer nu een okselbehandeling via changelaserclinic.nl en betaal slechts €20 per behandeling i.p.v. €80.

Change Laserclinic staat voor 100% pijnloze en definitieve ontharing. Het is een concept dat elke vrouw (en ook de meeste mannen) als muziek in de oren klinkt. Volledig en voor altijd af van je ongewenste haargroei, en dat zonder maar een beetje pijn. Hana Moestoredjo ↓ heeft haar ervaring in deze specifieke branche gebruikt om dit concept tot een succes maken. Inmiddels heeft ze 3 filialen. Hier worden duizenden klanten uit alle hoeken van Nederland en België geholpen.

Back to work #Changelaserclinic #ChangeRotterdam #laserspecialist #hairremovalclinic #workselfie

Een foto die is geplaatst door Definitief Ontharen doe je zo (@hana_de_laser_therapeute) op

100% pijnloze en definitieve ontharing?

© Change Laserclinic

Dat klinkt veelbelovend! We vragen of Hana kan vertellen hoe ze dat waarmaken:

“Wij werken met de meest geavanceerde en nieuwste lasertechnologie ter wereld, namelijk de Soprano Laser en de GentleLASE pro. Deze twee lasers zijn een hulpmiddel om 100% pijnloze en definitieve ontharing te kunnen bewerkstelligen. Daarnaast werken wij met een uniek behandelprotocol dat ons onderscheidend maakt van de rest.”

Zijn de behandelingen daarmee dan daadwerkelijk pijnloos?

“Bij Change Laserclinic zijn de behandeling echt 100% pijnloos. Er zijn genoeg klinieken die werken met goede laserapparatuur, soms vergelijkbaar met de onze, maar de behandelingen zijn daar niet pijnvrij.”

“De meeste mensen denken vaak dat de laser zelf zorgt voor pijnloze ontharing, maar dat is een grote misvatting. Het behandelprotocol is eigenlijk veel belangrijker. Door de vele jaren ervaring die wij hebben opgedaan, hebben wij een uniek behandelprotocol ontwikkeld. Dit verschilt per klant. Zodra klanten bij ons in behandeling gaan, wordt er een specifiek behandelprotocol bedacht. Daarbij hebben wij momenteel de mogelijkheid om twee soorten lasers te gebruiken. Ook dat is een unicum!”

Twee soorten lasers?

“Zoals gezegd, het is niet de laser die zorgt voor het beste resultaat, maar het behandelprotocol. Er zijn vele soorten lasers op de markt. Elk met eigen voor- en nadelen. Er bestaat namelijk geen laser die de ‘beste’ is. Zo kun je bijvoorbeeld met de ene laser nauwkeuriger werken dan met de andere, of is de ene laser krachtiger dan de andere. Geen van alle lasers bezit alle voordelen. Doordat wij nu de mogelijkheid hebben om twee lasers te combineren, hebben wij als enige kliniek alle mogelijke voordelen in huis.”

Je zou denken dat als de behandeling pijnloos is, dat de behandeling wellicht minder effectief is. Of is dat een misverstand?

“Ja, dat is een groot misverstand! Het laseren werkt namelijk als volgt: de laser brengt een bepaalde hoeveelheid energie aan op de huid, en die energie wordt omgezet in warmte. Deze warmte zorgt ervoor dat het haarzakje haar vitale eigenschappen verliest, waardoor het haarzakje dood gaat. In alle gevallen, ongeacht laser, wordt er uiteindelijk evenveel energie op de huid aangebracht. Het gaat om de manier waarop je dat doet en met welke techniek. Als je dat op een ongecontroleerde of verkeerde manier doet, dan doet de behandeling pijn en kan deze minder effectief zijn, terwijl je dezelfde hoeveelheid energie aanbrengt en dezelfde laser gebruikt. En daarom hameren wij op het behandelprotocol. Je kunt het vergelijken met een racewedstrijd van twee coureurs. De ene coureur ben ik en de andere coureur is Max Verstappen. We rijden beiden in exact dezelfde raceauto. Toch zul je zien dat de één veel beter resultaat boekt dan de andere, ook al rij je in dezelfde auto. Dat is ook zo met laseren.”

Meer info: changelaserclinic.nl of laat de betreffende Beau Monde ↑ direct bij je thuis bezorgen.

Lees ook:

Beeld & bron: changelaserclinic.nl

Laatste nieuws

Zie ook