Taylor van The Bold and the Beautiful onherkenbaar na plastische chirurgie

Denk je aan The Bold And The Beautiful dan denk je aan Brooke en Ridge, maar ook aan Taylor. Het personage is twee keer...

Lees ook

Denk je aan The Bold And The Beautiful dan denk je aan Brooke en Ridge, maar ook aan Taylor. Het personage is twee keer herrezen uit de dood en kwam een keer terug als geest. Uiteraard bleef ze tussendoor vechten om het hart van Ridge. We zijn de bloedmooie Taylor nooit vergeten, maar de looks van de actrice zijn inmiddels verdwenen… 

In 1990 maakten we voor het eerst kennis met Taylor, gespeeld door Hunter Tylo. De actrice gooide meteen hoge ogen met haar bloedmooie verschijning. Ze was een echte natuurlijke schoonheid. Geen wonder dat Ridge haar nooit kon vergeten! Hunter heeft de rol van Taylor tientallen jaren, met een aantal pauzes, gespeeld. In 2013 heeft de actrice de soap definitief verlaten. 

Hunter heeft een heftige tijd achter de rug. Haar dochtertje Katya had een zeldzame vorm van netvlieskanker, haar rechteroog is operatief verwijderd en ze gaat nu door het leven met een prothese. Gelukkig is ze nu genezen. In 2005 werd bekend dat haar huwelijk met Michael Tylo na achttien jaar is gestrand. Twee jaar later kwam de grootste klap. Zoon Michael werd dood aangetroffen in het zwembad in het familiehuis van Nevada. 

De actrice kwam niet alleen in het nieuws door haar familiedrama’s, maar ook door haar uiterlijk. Hunter heeft de afgelopen jaren flink aan zich laten sleutelen. Velen herkennen haar niet meer terug. Plastisch chirurg Anthony Yuo vindt het ook iets teveel van het goede.”Haar lippen heeft ze vast laten injecteren met vet. Ook heeft ze gebruik gemaakt van Botox, daarom zijn haar wenkbrauwen zo veranderd”, vertelt hij aan Radar Online. Hij heeft één tip voor haar: “Blijf voorlopig bij artsen uit de buurt. Ze was een naturel beauty. Deze behandelingen zijn helemaal niet nodig geweest.”

Hunter voor:

Hunter na:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook