Johan Derksen deelt flinke sneer uit aan Sylvana Simons

Johan Derksen steekt zijn mening over Sylvana Simons niet onder stoelen of banken. In de uitzending van Voetbal Internat...

Lees ook

Johan Derksen steekt zijn mening over Sylvana Simons niet onder stoelen of banken. In de uitzending van Voetbal International haalt hij keihard uit naar de presentatrice, en heeft heet alles te maken met Zwarte Piet. 

Het programma gaat vooral over voetbal, maar af en toe ook over een ander onderwerp. Naar aanleiding van RTL’s beslissing om te stoppen met Zwarte Piet vroeg Wilfred Genee gisteravond aan Johan wat hij hiervan vindt: Was je trouwens van slag door het besluit van RTL om de veegpiet te introduceren? Zwarte Piet bestaat niet meer. VVD is woedend.”

De voetbalanalist had een luid en duidelijk antwoord. “RTL moet gewoon het besluit nemen dat RTL wil, daar zal intern over gesproken zijn,” zegt Johan. Het enige wat hij vervelend vindt aan de beslissing is dat ‘dat hysterische juffrouwtje Simons zo trots als een aapje door het land rent.’ Hij zegt ook nog dat hij Sylvana ‘het meest irritante wezentje van Nederland’ vindt. 

Zijn tafelgenoten vallen meteen over het woord ‘aapje’, omdat de uitspraak ‘zo trots als een pauw’ is. “Pas daar nou mee op,” zei Wilfred nog. “Waarschijnlijk waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Ze lijkt ook helemaal niet op een pauw,” reageerde Johan.  

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook