Ouders van hertogin Kate zwaar onder vuur

Dat kostuums van clowns momenteel niet erg in de smaak vallen, hebben we allemaal te danken aan killer clowns die overal...

Lees ook

Dat kostuums van clowns momenteel niet erg in de smaak vallen, hebben we allemaal te danken aan killer clowns die overal opduiken en mensen de stuipen op het lijf jagen. De ouders van hertogin Kate zijn dan ook onder vuur komen te liggen omdat zij het angstaanjagende kostuum nog niet uit hun collectie hadden gehaald.

De moeder van de hertogin, Carole Middleton, heeft een website waar feestartikelen worden verkocht. Een clownspak kan natuurlijk niet in het assortiment ontbreken. Toch hebben de kostuums op Carole’s website niet zo’n feestelijke uitstraling. Het gaat om zogenaamde horrorpakken die onder het bloed zitten met bijbehorende angstaanjagende maskers. Sinds er meerdere mensen door killer clowns met messen, knuppels en zelfs kettingzagen achterna worden gezeten, is er dan ook niet veel waardering voor de pakjes.

De Britse krant The Sun vindt het niet gepast dat de schoonfamilie van prins William de killer clowns aanmoedigt. “Het is schandalig dat deze kostuums nog verkocht worden. Al helemaal door een familie die een directie link heeft met de Koninklijke familie.” De kostuums zijn inmiddels van de website gehaald.

Lees ook:

Beeld: Getty Images | Bron: Grazia

Laatste nieuws

Zie ook