Chantal Janzen neemt heftig besluit met grote gevolgen

Chantal Janzen staat op de planken, presenteert zowel grote liveshows als haar eigen programma en acteert in popula...

Chantal Janzen staat op de planken, presenteert zowel grote liveshows als haar eigen programma en acteert in populaire series. De duizendpoot heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkend cv opgebouwd. Ook over de grens. Maar haar drukke agenda eist ook z’n tol. Chantal heeft besloten om haar carrière in Duitsland op pauze te zetten. Met grote gevolgen. 

“Ik krijg nu juist weleens klachten van mijn kinderen. ‘Ben je er nu alweer?’”, vertelt de BN’er in een openhartig interview met Volkskrant Magazine. Ze geeft toe dat het haar allemaal een beetje teveel is geworden. In de afgelopen vijftien jaar heeft ze maar liefst drie keer tegen een burn-out aan gezeten. 

Daarom richt Chantal zich de komende tijd op klussen in Nederland. “Misschien krijg ik er later spijt van dat ik Duitsland heb afgezegd, maar ik had een lijstje gemaakt van de vijf dingen die ik echt graag wil doen en daarvan bleek de top drie te bestaan uit dingen in Nederland. Het ontbrak me gewoon aan tijd.” De BN’er is nu veel meer thuis en kan de verloren tijd met haar kinderen inhalen. “Het liefst maak ik James om tien uur ’s avonds wakker en zeg: ‘kom je ijs eten uit de vriezer? Want nu ben ik er.’ Nu ben ik juist zo vaak thuis dat ze wel eens vragen waarom ik er nou alwéér ben.”

Chantal heeft nu ook tijd om aan zichzelf te werken. Ze gaat naar een psycholoog om de gebeurtenissen met een stalker te verwerken. 

Lees ook:

Beeld: ANP | Bron: volkskrant.nl

Laatste nieuws