Stéphanie en Guillaume pitchen Luxemburg

Vorige week was het kroonprinselijk paar van Luxemburg precies 5 jaar getrouwd. En ter ere daarvan deden ze een rondje l...

Lees ook

Vorige week was het kroonprinselijk paar van Luxemburg precies 5 jaar getrouwd. En ter ere daarvan deden ze een rondje langs hun favoriete plekjes in het land.

De Place Royale documentaire ‘carte Blanche’ waar ze aan meewerkten had een groot ‘Van Gewest Tot Gewest’ gehalte. Maar we tellen onze zegeningen: prinses Stéphanie zag er niet uit alsof ze zich in het donker had aangekleed. Ze keek voor de verandering niet alleen maar adorerend naar Guillaume, maar blijkt ook zelf zinnen te kunnen formuleren. En heeft een enge beleefdheidslach, maar in de wat meer ontspannen momentjes blijkt ze ook een leuke giechel te hebben.

De timing van dit charmeoffensief is uitstekend, want het rommelt de laatste tijd een beetje in Luxemburg en Stéphanie is nog niet helemaal uit de verf gekomen als aanstaande groothertogin. Maar als het gaat over iets waar ze lol in heeft, komt ze daadwerkelijk tot leven. En qua liefde lijkt het ook wel goed te zitten: er wordt veel samen gelachen en het stel mag elkaar ook graag even aanraken. Hieronder zie je hun rondleiding door hun land. 

Docu Carte Blanche 

Meer over Luxemburg

Openingsbeeld © Thomas Lohnes / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook