Yolanthe eert Wesley op een wel heel lieve manier

Yolanthe heeft geen speciale dagen nodig om stil te staan bij de grote liefdes in haar leven, Wes en Xess. Toch wilde ze...

Lees ook

Yolanthe heeft geen speciale dagen nodig om stil te staan bij de grote liefdes in haar leven, Wes en Xess. Toch wilde ze haar man via Instagram graag nog even laten weten hoe speciaal hij voor hij is. Zeker nu ze inmiddels de grens van ruim 7 jaar zijn gepasseerd.

Mei 2009 staat voor Yolanthe vooral in het teken van haar nieuwe relatie met Wesley, niet om de breuk met Jan Smit. In de voetballer vond ze namelijk de man van haar dromen. Of zoals ze op Instagram zegt: 

No day passed by without him making me smile for the past 8 years and he still does every single day. He’s the one I can trust and relay on. The one that will never let me down. I love him like crazy! He’s my everything…

Wesley is voor haar de man die haar laat lachen, maar ook de man die ze vertrouwt en waar ze op kan bouwen. Drie elementen die ervoor zorgen dat ze ontzettend van hem houdt. Met haar eigen woorden ‘hij is mijn alles’ sluit ze de ode aan hem af. Lief! De twee hebben tijdens hun relatie al veel meegemaakt. Niet alleen moest het stel verschillende keren verhuizen door de voetbalcarrière van manlief, ook op persoonlijk vlak ging het soms minder. Zo hadden de twee een grote kinderwens, maar de periode voor de zwangerschap bleek moeilijk. Gelukkig kunnen de twee samen alles doorstaan en dat lijkt hen alleen maar sterker te maken.

Deze foto plaatste Yolanthe:

Lees ook:

Beeld: Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook