Deze films wil je niet missen dit najaar

Het wordt steeds kouder en natter, en dus is het een prima idee om binnenkort eens lekker in een bioscoopstoel weg te za...

Lees ook

Het wordt steeds kouder en natter, en dus is het een prima idee om binnenkort eens lekker in een bioscoopstoel weg te zakken voor een goede film. Deze parels raden wij absoluut aan:

1/ The Girl on the Train

De gescheiden Rachel Watson (Emily Blunt) zit elke dag in dezelfde trein. Tijdens een vaste stop voor een stopsein kijkt ze altijd naar binnen bij het perfecte stel Megan en Scott Hipwell. Als Megan op een dag vermist raakt en Rachel zich niet kan herinneren wat ze die nacht heeft gedaan, begint een spannende vermissingszaak.
Nu in de bioscoop

2/ Snowden

Een film over Edward Snowden, een voormalig NSA-medewerker die duizenden geheime documenten aan de pers lekte en daarmee een van de meest gezochte personen ter wereld werd. Bloedstollend en gemaakt door Oliver Stone, die al drie Oscars won.
Te zien vanaf: 10 november

3/ Arrival

Amy Adams schittert in de science fiction-film Arrival, waarin ze de linguïst Louise Banks speelt. Terwijl er overal ruimteschepen op aarde neerdalen, wordt zij ingeschakeld om contact te zoeken met de buitenaardse wezens. Het wordt een spannende race tegen de klok om te ontrafelen waarom de wezens zijn gekomen.
Te zien vanaf: 10 november

4/ Soof 2

Soof en Kasper hebben een flinke dosis relatietherapie achter de rug. Helaas zonder succes, en dus besluiten ze om uit elkaar te gaan. Soof gaat vervolgens internetdaten en dat levert hilarische en herkenbare scènes op – met genoeg momenten voor plaatsvervangende schaamte.
Te zien vanaf: 8 december

5/ The Light Between Oceans

Tom en Isabel wonen op een eiland bij Australië. Al jaren proberen ze tevergeefs een kindje te krijgen, en als er dan op een dag een roeiboot aanspoelt met een klein meisje erin, besluiten ze haar te houden. Ze zijn gelukkig, totdat ze er enkele jaren later achter komen dat een stel op het vaste land hun dochtertje is verloren op zee. Dan slaan hun levens ineens om en staan ze voor een moeilijke keuze. Een hartverscheurend drama, met drie Oscarwinnende acteurs in de hoofdrollen.
Te zien vanaf: 10 november

Lees ook:

Beeld: Instagram | Bron: Marieclaire.nl

Laatste nieuws

Zie ook