In déze stad kun je het beste een designertas kopen

Voor een designertas moet meestal even sparen. En dat is mooi, want dan kan je goed je research doen naar - ten eerste -...

Lees ook

Voor een designertas moet meestal even sparen. En dat is mooi, want dan kan je goed je research doen naar – ten eerste – de perfecte tas, en ten tweede: waar je die dan het beste kunt aanschaffen. En daar hebben wij het antwoord op!

Er is namelijk een stad waar je het beste terecht kunt voor je designertas, omdat je de tas daar net wat goedkoper kunt krijgen. Plus: je kunt er meteen een leuk weekendje weg van maken 😉 Waar je dan heen moet?

Londen is het antwoord, aldus Deloitte. “De neerwaartse trend in de prijzen van luxegoederen in het Verenigd Koninkrijk komt vooral door de daling van de pond”, aldus Nick Pope van Deloitte tegen BBC. “Dat betekent dat luxeproducten nu goedkoper zijn op de Britse markt dan ergens anders.”

Zo kost een Louis Vuitton Speedy momenteel zo’n 760 euro in Parijs. In Shanghai betaal je voor dezelfde tas zo’n 1.015 euro en in New York moet je er ongeveer 882 euro voor neertellen. En in Londen? Daar betaal je ‘slechts’ 729 euro. Hoogtijd voor een stedentrip Londen. En als je nu boekt, kan je al vanaf ca. 35 euro heen vliegen! Kijk maar eens op Easyjet, Transavia, of Vliegtickets.nl. En laat Londen nu heel leuk zijn tijdens de feestdagen…

Shopse!

Psst: geen geld voor Londen? Ook in onze Beau Boutique hebben we een mooie selectie designer tassen gemaakt.

Lees ook:

Bron: marieclaire.nl | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook