Monique deelt flinke sneer uit aan Rachel en Roxeanne Hazes

Het is geen geheim dat André Hazes jr. zijn zus Roxeanne en moeder Rachel niet meer spreekt. Helaas verandert de...

Het is geen geheim dat André Hazes jr. zijn zus Roxeanne en moeder Rachel niet meer spreekt. Helaas verandert de komst van een baby daar niks aan. André’s zwangere vriendin Monique laat op Instagram weten hoe zij over de familieruzie denkt. 

Monique Westenberg kan elk moment bevallen van kleine André. De zwangerschap heeft nog niet geleid tot een verzoening tussen de familieleden. André spreekt zijn moeder en zus nog steeds niet. Reden van de ruzie zou Monique zijn. Rachel en Roxeanne keuren haar niet goed. De vier spreken niet veel over de familieruzie, maar Monique heeft via een foto tóch laten weten wat ze van de situatie vindt:

“Amor Omnia Vincit”, schrijft ze bij het kiekje. Hoewel Monique het niet expliciet benoemt, is het toch een duidelijk signaal naar haar schoonfamilie. André jr. haalde laatst ook al uit naar zijn moeder toen hij haar niet noemde in zijn bedankspeech toen hij vier Buma Awards binnen sleepte. Maar er blijft hoop, de zanger heeft namelijk ook gezegd dat het ooit wel weer goed kan komen. 

Lees ook: 

Beeld: Instagram

Laatste nieuws