Wesley en Yolanthe pakken flink uit met verjaardag Xess Xava

Hoera, Xess Xava is een jaar geworden! De kleine man mocht zijn allereerste kaarsje uitblazen en deze bijzondere gebeurt...

Lees ook

Hoera, Xess Xava is een jaar geworden! De kleine man mocht zijn allereerste kaarsje uitblazen en deze bijzondere gebeurtenis wilden Wesley en Yolanthe niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Geen bescheiden verjaardagsfeestje voor Xess, maar een afgehuurde Harbour Club met veel BN’ers én een speciale dresscode. 

Het zoontje van Wesley en Yolanthe herinnert zich later niks van het grote feest, maar dat deerde zijn ouders niet. Xess’ eerste verjaardag werd gisteren groots gevierd in Amsterdam. Wes en Yo hadden een deel van een luxe restaurant afgehuurd zodat zij ongestoord konden feesten. De middag stond volledig in het teken van de Lion King. Alle gasten dienden verkleed als leeuw te komen!

Niet alleen de familie van Wesley en Yolanthe was aanwezig, een aantal BN’ers stonden ook op de exclusieve gastenlijst. Zo kwamen onder andere Patty Brard en Maria Tailor een cadeautje aan Xess afleveren. In de onderstaande video zie je beelden van het grote verjaardagsfeestje van Xess Xava:

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook