Prinses Josephine draagt afdankertjes

Ben je een prinsesje, dan heb je het nieuwste van het leukste in de kast, toch? Niet Josephine van Denemarken (5), die m...

Lees ook

Ben je een prinsesje, dan heb je het nieuwste van het leukste in de kast, toch? Niet Josephine van Denemarken (5), die moet het met de afdankertjes van grote zus Isabella (9) doen.

Kroonprinses Mary van Denemarken is een nuchtere royal moeder. Haar dochter is een ‘onverbeterlijke robbedoes’ die bovendien groeit als kool. Dus vindt ze het zonde om Josephine voortdurend in beeldige kindercouture te steken. Het prinsesje heeft een aardige collectie eigen H&M om naar hartenlust mee door de royal bloemperken te rollen en draagt daarnaast veel afdankertjes ↓ van haar grote zus Isabella.

© Princessjosephineofdenmark / Instagram  

Dametjes van Denemarken

© Princessjosephineofdenmark / Instagram  

Bijna-tweenie Isabella begint inmiddels een iets volwassener smaak te krijgen. Toen ze met grote broer Christian en tweeling Josephine en Vincent onlangs de kindermusical ‘Ster van de Nijl’ bezocht in de schouwburg van Kopenhagen, had ze een keurig jasje en een rokje aan. Die ongetwijfeld over een paar jaar bij Josephine zullen opduiken. Het uitje was een traktatie van hun ouders, die de laatste tijd veel weg zijn geweest en die avond de Crown Prince Couple’s Awards moesten uitreiken. De kinderen waren in het gezelschap van hun nanny Mette (achteraan)) en beveiligingsmensen. Als goedmakertje doen ze ook samen leuke dingen, zoals met het hele gezin naar Legoland:  

 

Expressief typje

2014 © Princessjosephineofdenmark / Instagram  

Tot slot nog een compilatie van Josephine, als altijd de showstopper van de Denen. De eerstvolgende keer dat de kleuterprinses de wereld op haar vele gezichtsuitdrukkingen trakteert zal vermoedelijk op 6 november zijn, bij de Hubertusjagt. Dat is een traditioneel fotomomentje voor de Denen waar Josephine altijd alles uithaalt wat er aan aandacht inzit, #cute.

 Verder lezen

Openingsbeeld © Luca Teuchmann / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook